Flavia
2017-11-13
Kaktus
2017-11-13
Show all

Fabian TINGAD

fabian

Född: juli 2017, Fadder: Inga Mattsson

Fabian bor i katthemmet.

Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Fabian vill bo: Med minst en annan katt i ett lugnt hem (med mycket kel och gos), där det finns förståelse för hans fortfarande lite försiktiga personlighet. Med en egen människa och bara lite tålamod kommer nog Fabian bli en riktig knäkatt! Fabian skulle uppskatta utevistelse i en skyddad miljö.

Juli 2018: Fabian är en är en riktigt söt och mysig liten kille. Han kan fortfarande vara lite försiktig men håller sig hela tiden i närheten av där det händer saker. Ganska ofta kommer han nu nära för att bli klappad. Då njuter han fullständigt och glömmer den sista blygheten. Han är rätt förtjust i flera av katterna också och kelar t.ex. gärna med Tosca och Azalea. Han trivs dessutom ute i voljären där han ligger i gräset eller jagar insekter (och ibland en mus om den är dum nog att komma in i kattvoljären).

Bakgrund: Fabian, Flavia och Filippa föds på en gård, där bonden inte vill ha varken honor eller kattungar. Däremot tycker han det är en bra idé att låta sin okastrerade hane föröka sig så det blir ännu fler ungar. Fabian, född vecka 29, 2017, anländer till föreningen i vecka 45, tillsammans med sin syster. Han är inte tam, men ändå oerhört snäll att hantera, när man behöver. Han håller koll på allt som händer i stödhemmet. I slutet av vecka 13 flyttar Fabian från sitt stödhem till katthemmet. Där är han mycket skygg i början vilket dock snabb ändras.