Tvättmaskinsinsamling

Med alla de katter vi har på katthemmet så blir det naturligtvis väldigt mycket tvätt i form av filtar, handdukar mm. Vi har väldigt höga krav på hygien och renlighet och det är inte ovanligt att både filtar och handdukar byts både en och två gånger per dag. I snitt blir det 3 fulla maskiner per dag, vilket är 21 maskiner i veckan, 90 varje månad och över 1000 på ett år!!

Detta i sin tur sätter naturligtvis högt tryck på våra volontärer och deras möjlighet att kunna ta hand om all den här tvätten i vanliga små tvättmaskiner för hushållsbruk, som inte alls är lika bra på att tvätta rent tvätt som både innehåller massor med hår, men och lite “olyckor” som sker allt som oftast. Därför har vi nu beslutat att istället köpa in en tvättmaskin och tumlare i industriklass dit all tvätt istället går. Med en sådan maskin kan vi som sagt mycket enklare ta hand om allt hår, plus att tvätten i slutändan också blir renare och därmed gör att vi längre kan återanvända textilierna.

Tyvärr så är ju sådan här tvättutrustning ganska kostsam (31000 kr närmare bestämt) och pengar är ju som ni alla vet ett ständigt problem i en ideell förening där alla medel vi får in oavkortat går till katterna på det ena eller andra viset.

Så vi tänkte nu köra en liten insamling där vi ber er snälla människor om hjälp att få ihop pengar till den här välbehövliga utrustningen.

Tusen tack på förhand!!

Så här mycket har vi lyckats samla in så långt:

Kronor av 31000:-

Du väljer själv hur du vill sätta in ditt bidrag:

  • Swish: 123 390 72 92
  • Bankgiro: BG 562-1305

Glöm inte märka din insättning med “tvättmaskin”, så att gåvan blir rätt bokförd.

Vi publicerar namn på alla som bidragit här nedan. Dock inte summan på gåvan, eftersom alla gåvor, stora som små, är lika viktiga för oss!

Ida Truedsson

Marie och Ola Skogsström

Ingrid Maunschbach

Christina Johansson

Johanna Lassen

Helen Karlsson

Susanna Thunberg och Skrutten

Sandra Malnes

Ann-Charlotte Thysell

Emilia Hansson och Zorro

Frida Trångteg Öhman

Camilla Carlsson

Silvija Varga

Linda Sandgren