Tamsin
2016-08-18
Harry Friberg
2016-08-21
Show all

Wilda

Född: juni 2016,  Fadder: Thomas o Anna-Maria Pettersson

Wilda bor i katthemmet.

Hon är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Hon vill bo: Med andra busiga katter, i ett hem där det finns förståelse för hennes blyga personlighet. Hon behöver lite tid och tålamod innan hon blir tam.

Augusti 2019:  Wilda är inte tam än, hon visar dock tydliga tecken på att hon skulle gärna vilja lita mer på oss människor. Hon är nyfiken på allt som händer. Hon vill inte bli klappad, men hon luktar gärna på ens utsträckta hand. Godis tar hon också direkt från handen. Wilda är en rätt busig tjej och jagar gärna bollar (och insekter). När vädret är fint ligger hon gärna i det varma gräset och kollar vad som händer runt omkring. Hon kan nog vara en rätt bra musjägare.

Bakgrund: Wilda dök alldeles plötsligt en dag upp i Hallaröd. Ingen visste var denna tjej kom ifrån – kanske var hon dumpad. Hon kom till föreningen sommaren 2016, och har sedan dess bott i ett av våra stödhem. Wilda kan inte betecknas som tam, men hon har åtminstone inte längre varit rädd för medlemmarna i sin stödfamilj de senaste månaderna. I vecka 39 flyttar Wilda till katthemmet tillsammans med Dagny. De får först bo i välkomstburen ett tag, så de kan vänja sig vid alla lukter och de andra katterna i stora rummet.