Gotthard
2018-04-21
Pandora
2018-04-22

Adopterad den 21 april

 

Mars 2018: Stödmatte beskriver henne:  “Scale leker mycket med stödhemmets andra ungkatt! Det är full rulle genom hela huset när de busar
Hon kan ibland fortfarande bli lite osäker på människor hon inte känner , men när hon känner sig trygg älskar hon att ligga tätt intill och bli kelad med.”

 

Bakgrund: Vi får larm om en kattfamilj i centrum som lever farligt. Vi har fullt i föreningen just då, men lovar att ta emot dem efter några veckor. En mycket kattvänlig dam fortsätter det gedigna arbetet med att mata och socialisera dem. I  vecka 33 sätts fälla ut och två av ungarna, Melody och Harmony går in i den.

Scale och mamma är dock lite försiktigare, och det dröjer ett par dagar tills de går i fällan. När Scale anlänt till stödhemmet beskriver matte honom så här:  ” Lilla pojken Scale, är än så länge den försiktigaste av syskonen.  Han håller sig till sina systrar men vågar inte komma fram och busa riktigt ännu.” Scale var länge en han, tills stödmatte en dag upptäckte att han faktiskt är en “hon”