Vecka 20
2021-05-18
Doffe
2021-05-23
Show all

Bonnie

Född: juli 2019, Fadder: Alexandra Hibolin

Bonnie bor i stödhem och är för tillfället stödkatt tills vi vet att hon är helt frisk och hur hon vill bo.

Hon är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Hon vill bo: Kanske som ensamkatt i ett lugnt hem där hon får mycket uppmärksamhet. (Vilket betyder att matte eller husse måste vara hemma största delen av dagen.) Hon hade nog uppskattat tillgång till utevistelse i en skyddad miljö då hon tycker om att spana på fåglar och insekter.

Juli 2021: Bonnie är en tam och nyfiken liten tjej. Hon tycker om vårt sällskap och håller sig alltid i närheten. Hon är extremt snäll och man får lyfta och bära henne. Hon vill gärna ligga i knä eller i ens famn. Mot de andra katterna är hon rätt avvaktande och håller sig på avstånd. Men hon bråkar inte.

Bakgrund: Denna kattfamilj kommer till föreningen i slutet av vecka 33, 19. Alla har öronskabb. I oktober 2019 flyttar Bonnie till eget hem. I början går hon ganska bra ihop med den andra, lite äldre, katten i familjen. Efter ett tag trivs hon dock plötsligt inte längre med kattsällskap. Familjen försöker allt för att göra situationen bättre, till slut blir det dock ohållbart och Bonnie kommer tillbaka till oss i vecka 20, 2021. I sitt hem hette Bonnie Maz Kanata (Star Wars karaktär) och kände då igen sina smeknamn “Massi” eller “Maskan”. I slutet av vecka 29, 2021 flyttar Bonnie till ett stödhem (på prov). Hon klickar direkt med sonen i familjen.