Vecka 51
2021-12-21
Valkyria
2021-12-22

Adopterad den 21 december.

Född: juli 2019

Bonnie bor i köket på katthemmet.

Hon är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Hon vill bo: I ett hem (gärna med en annan snäll katt eller ännu bättre som enskamkatt) där hon får mycket uppmärksamhet. Hon hade nog uppskattat utevistelse i en skyddad miljö.

December 2021: Bonnie är en tam och nyfiken liten tjej. Hon tycker om vårt sällskap och håller sig alltid i närheten. Hon är extremt snäll och man får lyfta och bära henne. Hon vill gärna ligga i knä eller i ens famn. Mot de andra katterna är hon lite avvaktande och håller sig oftast på avstånd. Men hon bråkar inte. Ibland söker hon t.o.m. lite kontakt med de andra i köket.

Bakgrund: Denna kattfamilj kommer till föreningen i slutet av vecka 33, 19. Alla har öronskabb. I oktober 2019 flyttar Bonnie till eget hem. I början går hon ganska bra ihop med den andra, lite äldre, katten i familjen. Efter ett tag trivs hon dock plötsligt inte längre med kattsällskap. Familjen försöker allt för att göra situationen bättre, till slut blir det dock ohållbart och Bonnie kommer tillbaka till oss i vecka 20, 2021. I sitt hem hette Bonnie Maz Kanata (Star Wars karaktär) och kände då igen sina smeknamn “Massi” eller “Maskan”. I slutet av vecka 29, 2021 flyttar Bonnie till ett stödhem (på prov). Hon klickar direkt med sonen i familjen. Tyvärr kommer hon tillbaka till katthemmet i november 2021. Två av kattkillarna i stödhemmet uppskattade inte alls Bonnies sällskap och började kissa ner hela huset.