Integritetspolicy

Vilka vi är

Föreningen för Höörs Hemlösa Katter är en ideell förening som omhändertar och omplacerar hemlösa och nödlidande katter i Höörsområdet. Vi är helt beroende av gåvor från godhjärtade människor samt ideell arbetskraft.

Pengar behövs främst till foder, kattsand, veterinärvård och medicin.

100% av vinsten från försäljningen i vår butik går till katterna i föreningen. Ingen tar ut någon lön för tillverkningen av våra varor. Den enda utgift vi har är eventuella materialkostnader.

Vi i har en no-kill-policy vilket innebär att vi aldrig avlivar katter för att de är skygga eller för dyra att vårda. Hos oss får varje katt chansen att visa sitt rätta jag i sin egen takt.

Allmänt

Hur behandlar vi din personliga information?

När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information. 

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta var du bor för att kunna skicka varorna hem till dig. Beställer du till ditt jobb eller sommarställe behöver vi inte ens veta var du bor.

Sen så måste vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Hur använder vi den här informationen?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt kontakta oss på butik@fhhk.se Så tar vi bort dig omgående. 

Cookies

Vi använder cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg.

Information till andra aktörer

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag.

Ta bort din information från vår databas

Den informationen som vi behåller är den data du skriver in vid registrering av ett konto. Väljer du att handla som gäst sparas ingen data alls.

Vill du inte att vi har kvar datan i vårt system så kan vi radera kontot åt dig. Skicka då ett mail till butik@fhhk.se.