Vecka 49
2021-12-07
Billies pojke 1, Pelle Pirat
2021-12-14

Adopterad den 14 december.

Född: 2011

Cissi bor i köket på katthemmet.

Hon är kastrerad, vaccinerad och chippad.

Hon vill bo: I ett hem utan andra katter då hon bott så hela sitt liv. Cissi skulle uppskatta tillgång till utevistelse då hon är van vid det men eftersom hon är döv måste det vara i en mycket skyddad miljö. Får hon bara tillräckligt med uppmärksamhet, funkar hon säkert också som innekatt.

December 2021: Cissi en tam och mycket söt dam. Hon är lugn och snäll och riktigt kelig. När hon vill ha mat eller uppmärksamhet så jamar hon lite lätt. När hon flyttade in på katthemmet var hon rätt högljudd, dock har hon lugnat sig nu.

Bakgrund: Cissis matte var tvungen att flytta till ett äldreboende och Cissi blev kvar i bostaden ett tag. Hon blev matad av släktingar men var ensam största delen av dagen. Som tur är så fanns det snälla människor som tog över henne. Tyvärr trivdes Cissi inte helt och jamade mycket, särskilt på natten när hon kände sig ensam. (Hon verkar även vara döv vilket gör att hon skriker lite högre än andra katter.) Familjen visste ingen annan utväg än att avliva henne. Vi tar in henne då vi inte avlivar friska katter och hon flyttar till katthemmet i vecka 43.