Vecka 25 hos katterna…
2016-06-22
Vecka 27: 22 ungar och 5 mammor!
2016-07-05

 

 

 

 

Obbe vecka 26

Obbe

Pinglan vecka 26

Pinglan

Lovisa vecka 26

Lovisa

Imelda vecka 26

Imelda

berta vecka 26 (9)

berta

Bagheera vecka 26

Bagheera

berta vecka 26 (1)

berta

 

Petra myser

Petra

Malin (1)

Malin

Atlas och Nalle vecka 26

Atlas och Nalle

Isolde vecka 26

Isolde

 

Obbe i fönstret vecka 26

Obbe i fönstret

Bagheera vecka 26

Bagheera

 

Bayan


 

 

 

Honey planerar kaffekokning och tårtbak inför sitt kalas, som hon kommer ha den 9 juli. Då firar hon 2-årsdagen av sin räddning tillbaka till livet. Hade hon inte fått hjälp den där dagen, hade vi inte haft någon liten prinsessa hos oss. Honey har varje dag sen dess visat sin uppskattning och tacksamhet över att få leva!


På måndagen utökas föreningen med fyra vuxna katter:

Deras älskade matte har gått bort, och den trygga tillvaro de hittills haft,  har slagits i spillror. Nu hoppas vi att de snabbt kommer få nya hem, gärna två och två. Dessa fyra vänner är vana vid mycket mys och god mat, samt hundsällskap. De måste bo som innekatter. Ska de ha möjlighet till utevistelse, ska den vara inhägnad, eller mycket långt från trafik, då de inte är trafikvana.

Bamse är äldst i gänget. Han är en riktigt stor katt, och bilderna gör inte honom rättvisa. Han är i storlek mer som en hund än en katt, stark och välbyggd. Han är född ca 2005, alltså en äldre herre. Han har fungerat lite som en fadersgestalt för Majsan.

 

Majsan är en långhårig skönhet, född ca 2010. Hennes stora trygghet i livet har hittills varit Bamse. Majsan kommer att bli kastrerad innan adoption.

Till gänget hör också Ville. Ville är en stor och stilig hankatt, i god form. Han har varit bästa kompis med en hund i mellanstorlek, och han vill gärna återigen få bo tillsammans med en hund. Givetvis tar han också gärna med sig en av sina vänner till sitt nya hem. Ville är född ca 2010.

 

Den mest försiktiga och försynta i sällskapet är vackra Snäckan. Hon har varit riktigt fäst vid sin matte, och har sovit nära henne på nätterna.  Hon är också född ca 2010, och kommer, liksom Majsan, att kastreras, innan hon flyttar till sitt nya hem.