Många kattungar och ungkatter söker egna hem.
2017-11-16
pojken Kaktus
2017-11-20

Wilma längtar efter ett hem som ensamkatt, där hon får gå ut och in som hon själv vill. Hon skulle nog uppskatta hundsällskap. Kan du erbjuda henne sitt föralltid-hem? Ring då tel nr  0739-477408.

Wilma bor i stödhem

Hon är kastrerad, vaccinerad och idmärkt

Hon vill bo: Som ensamkatt på landet,  där hon kan får gå ut och  in som hon vill. Hon skulle nog älska att få hundsällskap i sitt kommande hem!

Wilma är en lugn katt, som är mkt snäll mot människor. Hon är dock bestämd, och vill kela, när det passar henne,       Hon har som rutin att kela med matte när hon kommer in efter att ha varit ute.

Hon  tycker om mänskligt sällskap, och vistas gärna i samma rum som matte. Och hon vill gärna ligga med i soffan och mysa. Hon är mkt förtjust i sin hundkompis, som hon gärna ligger och gosar med.  Barn är hon inte van vid.

Wilma är en superduktig jägare, som håller tomten fri från oönskade gäster.

Wilma bor tillsammans med flera andra katter. Hon trivs bra ihop med en av katterna, och gjorde så även med en katt som har avlidit. Men tillsammans med de andra katterna i familjen fungerar det inte alls. Hon attackerar dem, och situationen blir mer och mer ansträngd.

Bakgrund: Wilma kom till föreningen som liten unge, 2012. Hon har bott i sitt nuvarande stödhem sedan 2014.  Hon var inte tam när hon kom till sitt nuvarande hem, och hon är fortfarande väldigt försiktig mot besökare och människor hon inte känner.