Indra och Jonatan
2018-04-16
Scale
2018-04-21

Adopterad den 21 april

 

Mars  2018: Stödmatte berättar: “Gotthard är en trevlig kille Han är väldigt kärleksfull och leksen precis som en frisk och sund ungkatt ska vara. Han leker mycket med både Scale och Harry. Han pratar mycket och väcker mig på morgonen med pussar.

Bakgrund: Gotthard, född ca juni 2017 hittas tillsammans med sina två brorsor utmed en väg, när han är ca sex veckor gammal.

Han kommer till ett av föreningens stödhem där han får bo i trygghet. Han blir utadopterad till egen familj i september 2017. I januari 2018 kommer Gotthard tillbaka till föreningen, då han terroriserat husets gammelkatt med sin enorma energi. Av frustration har han kissat lite varstans i huset, och situationen blir till slut ohållbar. Första dagen och kvällen i stödhemmet är Gotthard ledsen, och förtvivlad. Men redan dagen efter visar han sitt rätta jag igen.  I stödhemmet har Gotthard sällskap av fyra ungkatter och flera vuxna katter. Han har så mycket lek i sig, så han kör fullständigt slut på alla katterna. När de andra är nöjda, går han runt och gnäller och försöker få igång de andra igen, för att leka vidare.  Han har gått på lådan felfritt sen han kom till stödhemmet. I vecka 6 flyttar Gotthard till katthemmet. Där trivdes han inte alls och fick strax därefter flytta till ett annat stödhem där han har likasinnade kompisar, och flera äldre katter.