Melody
2017-09-29
Harmony
2017-10-04

Dessa underbara “tvillingar” vill följas åt genom livet. Kan du erbjuda de två en lugn och trygg tillvaro? Ring då tel nr  0739-477408.

Hugin och Munin bor i stödhem.

De är båda kastrerade, vaccinerade och idmärkta.

De vill bo: I  ett mycket lugnt och kärleksfullt hem med massor av kel och lek. De vill vara med och nära sin matte eller husse alltid. Deras blivande familj ska vara kattvan, då dessa två har gått från helt skygga till tama men kan behöva extra tid och speciellt förståelse i sitt nya hem. Det bör inte finnas några andra djur i hemmet.

 

Stödmatte beskriver de två: ” De är verkligen underbara katter, och familjen som adopterar dem kommer få två väldigt lojala och tacksamma katter med mycket energi och kärlek. Trots att de båda syskonen är så olika varandra till sättet, har de stor glädje och trygghet i varandra. De äter, sover och busar alltid tillsammans, och däremellan tvättar de varandra.”

Flickan Hugin:  Hugin är igång hela dagarna! Hon nosar på allt och alla, och dricker mer än gärna ur kranen i badrummet om hon får. Hon tycker även om att ligga i knäet, men inte för länge, för snart har hon spring i benen igen! Hon busar gärna med sin bror och spinner bara man kallar på henne, då hon kommer springande på direkten! Ett riktigt busfrö!

Pojken Munin: Munin är den försiktigare av dem. Men han är också den mest kärleksfulla, vill alltid vara med, följer gärna med rum till rum, och får han så sover han gärna på stolen bredvid i alla lägen. Han är även ett riktigt matvrak och vi har märkt att han även är en finsmakare då han gärna nallar lite parmesan ost om man inte är uppmärksam! En riktig gosing till katt, som älskar att leka med hårsnoddar!

Bakgrund: Mamma Frigg levde i en kattkoloni som höll till vid en bensinmack. I vecka 19 födde hon fem ungar. Hugin och Munin kom till föreningen med mamma och tre syskon. Varken syskon eller mamma var vad man kun kalla tama från början. De tre syskonen som blev mer framåt än dessa två, fick egna hem vid 12-veckors ålder. Mamma Frigg flyttade då ner till katthemmet, för att hennes skygga personlighet inte skulle påverka de två syskonen negativt. När de två syskonen blir ensamma kvar i stödfamiljen får de lite bättre självförtroende, och tar för sig mer.