Salvias flicka 4, Timotej
2018-11-10
Pelle
2018-11-11
Show all

Indra

Maj 2021

Född: ca. 2016, Fadder: Marie Södergren

Indra bor i katthemmet.

Hon är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Indra vill bo: I ett hem (med andra busiga katter och helt med bästa kompisen Lina) där det finns förståelse för hennes skygga personlighet.

Maj 2021: Indra med sina vackra lysande ögon är fortfarande inte tam. Hon är dock inte lika rädd som i början då hon inte längre fräser så fort man tittar på henne. Hon vågar också vara nere på golvet när vi är på plats. Innan dess ville hon bara sova uppe på avsatsen, speciellt när det fanns människor i rummet. Indra är en mycket busig katt och leker gärna med några av de andra katterna. Hon älskar dessutom att jaga bollar och leksaksmöss. Hennes bästa kompis på katthemmet är Lina – Indra är väldigt förtjust i henne och håller sig alltid i hennes närhet.

Bakgrund: Indra söker sig till en man där hon och hennes ungar får mat.  Indra kommer till föreningen i vecka 48, 2017, några dagar efter sina barn Iris och Isak. Då de små är tillräckligt stora för att klara sig utan sin mamma, kommer de till olika stödhem. Indra håller sig till en början för sig själv. Hon verkar begrunda både vad hon varit med om och sin nya tillvaro. Hon utvecklas till en lekfull och mycket humoristisk katt som gillar att busa runt med Jonatan och Lillebil. Hon är med i samma rum som stödfamiljen, vill dock inte bli klappad. När hon flyttar till katthemmet i vecka 39, 2018 är hon väldigt skeptisk mot oss människor och håller sig så långt borta som möjligt. Hon flyttar till eget hem i november 2018 men kommer tillbaka efter bara två veckor då dottern i familjen visar sig vara svårt allergisk enligt familjen.