Vecka 42
2018-10-15
Stödhemstankar
2018-10-17

Lämnat oss den 15 oktober.

September 2018: Sedan Långrandigman flyttat tillbaka till sitt gamla stödhem i april 2018, är han pigg och glad igen. Han blir gärna klappad av sin stödhusse och spinner ofta. Han har tyvärr utvecklat FIP så han får stanna i stödhemmet.

Långrandigman är en vackert tecknad katt, med lysande gröna ögon. Han är en mycket speciell personlighet. Han fräser åt (nästan) alla som kommer inom några meters avstånd. På senaste tid har en av volontärerna lyckats charma honom, han har börjat komma närmare och slutat fräsa och har t.o.m. låtit sig klappas. Han kelar gärna med de andra katterna – när det är lugnt. Händer det för mycket, blir han osäker direkt och det visar han genom att fräsa och spotta.

Bakgrund: Långrandigmans husse dog. Hans mamma och flera syskon omhändertogs och fick komma till föreningen. I stödhemmet tog han gärna emot klappar och gos. Han var tam och kelig mot dem han kände. Han rullar gärna över på rygg när man klappar honom, och njuter då  verkligen av att bli kelad med. Han är dock lite lynnig. Är han på dåligt humör drar han sig inte för att använda både klor och tänder. Långrandigman flyttar från stödhem till katthemmet i vecka 15 , 2017. I början av vecka 14, 2018 får Långrandigman sina tänder utdragna. Samtidigt flyttar han tillbaka till sitt tidigare stödhem då han aldrig riktigt trivdes i katthemmet.