Tyringeflickan Fia
2016-10-05
Alexandra från Guvarp
2016-10-10

Fortfarande njuter våra fyrfota vänner ute i solen! Två nykomlingar på katthemmet denna vecka.  Foton uppdateras kontinuerligt..

 

 

 

pontus-katthemmet-vecka-40-18

Pontus

susanna-katthemmet-vecka-40-8

Alexandra

 

smilla-katthemmet-vecka-40-13

Smilla, som förtvivlat letade mat bland soporna utanför en affär, fick först bo i ett stödhem i föreningens regi. Hon var mycket mager, förkyld och full med ohyra när hon kom in. Nu är hon en välskött, mycket lekfull dam. 

smilla-katthemmet-vecka-40-9

Och mysig är hon också, Smilla.

sixten-katthemmet-vecka-40-19

Sixten har bott i föreningens regi sedan han var kattunge. Han togs om hand av Morre, som fortfarande är den som Sixten söker trygghet och närhet hos. Sixten är dubbelt så stor som pappa Morre, men det bryr ingen av dem sig om, när de kurar ihop sig tillsammans. Sixten håller sig i närheten av oss tvåbenta, men förstår inte varför han skulle vilja bli klappad och kelad med av oss.

morre katthemmet-vecka-40-6

Pappa Morre, är den första katt som togs om hand, i föreningens regi. Han har genom årens lopp, varit en trygghet för många unga katter. Han har, trots flera öronoperationer, livsgnistan i behåll. Morre får stanna i föreningen livet ut, som ständig stödkatt. Vi vill vara säkra på att han alltid har nära till den veterinärvård han  då och då behöver.

 

sally-katthemmet-vecka-40-2

Sally

pauli-katthemmet-vecka-40-17

Pauli

 

isolde-katthemmet-vecka-40-12

Isolde

honey-katthemmet-vecka-40-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår stjärna…..vår prinsessa……. vår “kändis” Honey solar sig!

daga-katthemmet-vecka-40

Daga, nyinflyttad på katthemmet, blev mamma innan hon själv var vuxen. Hon gjorde dock allt hon kunde för sina små. Hon gav dem skydd under en terass på ett äldreboende där de fick mat och vatten. Djurvänner förstod dock att den lilla familjen inte skulle klara sig, om de skulle bo kvar ute. Många timmar på pass vid kattfällan blev det för personalen på boendet, innan hela familjen var samlad, inomhus i ett stödhem. Nu klarar Dagas ungar sig utan sin mamma, och Daga är värd att själv få bli ompysslad. 

 

daga-katthemmet-vecka-40-10

Daga njuter av solen. 

bayankatthemmet-vecka-40-1

Bayan har en husse som väntar och längtar efter henne. Dock har en flytt som blivit försenad, gjort att Bayan, även kallad Astrid, fått bo hos oss under hösten. Husse vill inte att Bayan ska behöva bo i flyttstöket. 

ztella

Ztella  är en utomordentligt social och mysig katt. som kommit till katthemmet denna vecka. Hon är van vid både katter och hundar, men det viktigaste för henne är nog ändå att få en matte eller husse som har mycket tid att ägna åt just henne.