Charlene
2022-05-02
Vecka 18
2022-05-02

Lämnat oss den 2 maj.

Född: juni 2018

Malva bor i stödhem med flera andra katter. Pga. hennes hälsoproblem (ögon, tänder, olika infektioner) och den blyga personligheten är en adoption nästan omöjlig, så därför får hon stanna som ständig stödkatt i föreningen.

Hon är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Malva är inte tam. Stödmatte får klappa henne när hon äter och då verkar hon njuter. Försöker man ta i henne annars, då är det hennes klor man får i sig. Malva trivs bra i sitt stödhem och umgås gärna med de andra katterna. Rastgården är en särskild favoritplats – hon har dock inte lyckats lära sig helt hur kattluckan fungerar.

Bakgrund: En kattmamma (Paula) och hennes ungar håller till vid Kulturhuset Anders i Höör under en längre tid. I vecka 42, 2018 kan de äntligen fångas in och de kommer till föreningen. Malva är då inte alls tam. I vecka 11, 2020, blir Malvas ögon opererade. I vecka 20 blir de flesta av Malvas tänder utdragna. Hon har nu bara en enda hörntand kvar. I slutet av vecka 22, 2020 flyttar Malva till ett annat stödhem och blir dessutom ständig stödkatt.