Vecka 7
2022-02-17
Vecka 8
2022-02-23

Adopterad den 20 februari.

Född: ca. 2018

Hon är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Hon vill bo: I ett hem utan andra katter då hon verkligen inte tycker om andra katter. Hon vill helt enkelt inte dela sina människor med andra djur och vill ha all uppmärksamhet för sig själv.

Februari 2022: Ellen är tam och väldigt trevlig och social med oss människor. Hon tycker om när man pratar med henne och älskar att bli klappad. Det känns som om det aldrig räcker. Hon är extremt snäll och har inga tendenser att riva eller bita. Andra katter vill hon inte ha i sin närhet. Kommer någon för nära, då attackerar hon – samtidigt gör hon dock aldrig något mot oss. Ellen är även mycket matglad och är också gärna med när vi människor äter något. Får hon då smaka lite av vår mat, är hon överlycklig.

Bakgrund: Ellen dyker upp i ett stall. Hon är inte alls snäll mot de andra (kastrerade) katterna där och attackerar dem. I vecka 23, 2021 kommer Ellen till föreningen tillsammans med sina tre ungar (två flickor och pojken Tulle). I vecka 32, 2021 blir Ellen kastrerad. I slutet av vecka 39, 2021 flyttar Ellen till katthemmet. I vecka 50 blir hon röntgad då hon börjat halta. Det kan bero på kalkbrist.