Linus
2016-09-11
Ville
2016-09-17
Show all

Nyinflyttade på katthemmet vecka 37

Förra veckan flyttade ett ovanligt stort antal katter, vilket frigjorde platser till katter som hittills bott i föreningens stödhem.

Vi välkomnar våra nya vänner:

viktor-vecka-37

Viktor, kom till föreningen, sedan hans gamla husse inte längre kunde ta hand om honom. Han verkar tycka det är spännande att utforska allt nytt på katthemmet.

smilla-vecka-37

Smilla uppmärksammades när hon letade mat bland soporna utanför en affär. Just då hade vi fullt på katthemmet, så hon har bott i stödhem i några månader. Hon är en underbart kelig och trevlig kattdam, som verkar ha några år på nacken, enligt vår veterinärs bedömning.

Aska vecka 16

Aska trivdes inte alls i det som vi trodde skulle vara hennes för-alltid-hem. Därför är hon tillbaka hos oss, i väntan på “det perfekta hemmet”.

Julius dec 2014

När Julius räddade från hemlöshet för några år sedan var han skräckslagen. Under tiden i sitt stödhem har han blivit trygg och mer säker på sig själv, och varit ganska nära stödfamiljen. Nu nyinkommen i katthemmet är han reserverad och försiktig, men vi har gått hopp om att han vågar bli tam den dag han får sin alldeles egen familj.

susanna

Susanna har under vår och sommar, tillsammans med

Alexandra

Alexandra fostrat deras två kullar med ungar. Nu är ungarna stora nog att klara sig utan sina mammor, och de båda tjejerna är kastrerade. De väntar båda på ett gemensamt hem.