Vecka 17
2021-04-26
Loa-Vera
2021-04-27

Född: hösten 2020, Fadder: Andreas Karlsson

Pär-Henrik bor i ett permanent stödhem. Han är ständig stödkatt i föreningen då han drabbas hela tiden av olika infektioner och därför behöver regelbunden veterinärvård.

Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Pär-Henrik är en tam och väldigt snäll kille. Han älskar att bli klappad och ligger även gärna i knä. Han har också massor med tålamod när det gäller medicinering. Oftast sväljer han sina tabletter utan mycket om och men. I stödhemmet har han blivit även väldigt busig och trivs bra med de andra katterna.

Bakgrund: Pär-Henrik och hans syster Loa-Vera kommer från närheten av Ljungbyhed. Båda har massor med löss och är inte riktigt friska och dessutom väldigt skygga. De skulle egentligen kastrerats direkt men veterinären bedömer att det får bli lite starkare först. De flyttar till ett stödhem i vecka 17, 2021. Två veckor senare blir han kastrerad. I vecka 40, 2021 flyttar Pär-Henrik till katthemmet. I början är han väldigt försiktig där men det tar inte lång tid innan han blir tam. I slutet av vecka 6, 2022 flyttar Pär-Henrik till ett permanent stödhem. Förhoppnings hjälper den nya miljön med färre katter och därför mindre smitta att han kan bli av med sina infektioner.