Kiwi
2017-11-13
Fridolf
2017-11-13
Show all

Vide

Född: 2017, Fadder: Anna Sebelius Lönnberg

Vide bor i katthemmet.

Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Han vill bo: Med minst en annan snäll katt, i ett hem där det finns förståelse och tålamod för hans försiktiga personlighet.

Februari 2020: Vide är en riktigt stor och stilig kille. Han är fortfarande inte riktigt tam men verkar nu känna sig trygg när vi är på plats. Han är mycket nyfiken på allt som händer runt omkring. Godis tar han gärna direkt från handen och om det är tillräckligt gott kommer han mycket nära. Ibland får man nu klappa honom också och då ser det faktiskt ut som om han verkligen tycker om det. (Han visar tydligt med tassen – och med blicken – när det räcker.)

Bakgrund: Mammakatt söker sig till ett uthus där hon föder sina ungar i augusti 2018. När ungarna är ca. 12 veckor blir de infångade och kommer till föreningen. Mammakatt blir kastrerad och får fortsätta att bo hos människorna som matat kattfamiljen. I stödhemmet är Vide väldigt skygg och visar inget som helst intresse för att bli tam. I vecka 9, 2018 flyttar Vide till katthemmet och vill då vara så långt borta som möjligt från oss människor.