Vecka 22
2022-06-01
Nadja
2022-06-08

Adopterad den 4 juni.

Född: juni 2020

Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Han vill bo: I ett hem med minst en annan pigg och busig katt där det finns förståelse för hans lite blyga personlighet.

Maj 2022: Rudolf är nu på väg att bli riktigt tam. Han känner sig trygg på katthemmet och med en del volontärer. Han är väldigt nyfiken på vad vi gör och springer gärna efter oss. När det bjuds på bra mat eller godis, är han alltid med. Han har även blivit rätt busig och tycker det är spännande när man leker lite med honom. Han busar och kelar även gärna med de andra katterna. Tar man det lugnt så låter han sig oftast klappas. Man märker direkt när han inte vill ha så mycket närkontakt för han höjer då sin tass för att visa att man ska hålla avstånd. Sådana tillfällen blir dock alltmer sällan och nu kommer han rätt ofta fram till en eftersom han vill kela.

Bakgrund: Rudolf kommer från en gård i Kågeröd. Ägaren har flyttat ifrån huset och som tur är så finns det en snäll granne som bryr sig och kontaktar oss, så Rudolf får komma in i vecka 40, 2020. Han är rätt smutsig och ganska mager men mår annars bra. Rudolf blir kastrerad direkt. I vecka 21, 2021 flyttar Rudolf till katthemmet. I slutet av vecka 11, 2022 får Rudolf en del tänder utdragna. Även i vecka 18, 2022 blir det tanddragning.