Stallkatter
2018-05-21
Effie
2018-05-30

Matte berättar..

Shivas, vår lilla kämpe

Det finns illasinnade människor utan hjärta och själ.

De dumpade dig på en gård där de en hund bet dig alldeles förfärligt. Du fick ett öppet stort sår  samt benet och skuldran brutna…

Så finns det godhjärtade människor med mycket själ som hjälpte dig till Lucie och Helen på veterinärkliniken. Med massor av vård, möda, kärlek och tro av dem så fick du livet åter.

Att du blev lite halt, är hela din charm, Senare behandlades du också för blodöra på båda öronen. Du hade livsvilja och tog dig igenom allt…du var ju i goda och varma händer på kliniken.

Första gången vi såg dig, så satt du i trappan upp till katthemmet. Du gillade att sitta där…kanske för att hälsa oss välkomna. och så din nyfikenhet på livet och alla som passerade.

Någon klok människa viskade att du skulle bli vår…

I mars 2015 flyttade du in hos oss på landet och i skogen.

Idag har du gjort dig hemmastadd och äger varje vrå inne och ute.

På natten ligger jag i sängen och trängs….för så skall det vara att vara en älskad familjemedlem.

Du har en stor tomt att röra dig på, men älskar mest att vara hemmavid o  hoppas på att Timjan(vår andra kisse som adopterades till oss samtidigt) kommer hem med en mus som du då snabbt tar över leken med.

När haspen på skafferidörren öppnas…ja , då vet du vad som vankas.

 

SHIVAS….att få vara med på denna resa att vinna din tillit är en nåd större än stort. Det är som om du i varje andetag , vill säga TACK, för kärlek, att få leva o må gott och för att få bli älskad för den du är.

 

Varje sekund , varje minut ,varje dag som vi får ha er till låns är livets mening och tröst…

/ Birgitta….volontär på katthemmet