Nahla
2016-05-08
Tunnor!
2016-05-10
Show all

Benji

Född: 14 maj 2020, Fadder: Inga Mattsson

Benji bor i stödhem med flera andra katter.

Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Han vill bo: Med en annan busig katt och en matte/husse som har tid och tålamod att visa honom att vi människor är bra att ha. Den andra ska gärna vara social och trygg med oss så att Benji kan ta efter.

December 2020: Benji är en mycket busig och lekfull kattpojke. Ibland får man klappa honom men för det mesta är han ganska blyg, besökare vill han inte alls ha att göra med. När det gäller mat är Benji väldigt framåt, helst vill han ta stödmattes mat och tvekar då inte heller att hämta den direkt från hennes tallrik. Benji är en mycket uppmärksam och smart katt och i rätt hem med kattvana människor kommer att nog bli en underbar och tam kille.

Bakgrund: Smaragd fångades i slutet på april 2020, i fritidshusområdet Lycke i Klippan. Tanken var att en annan (skadad) katt skulle gå i fällen men istället var det dräktiga Smaragd som gick in. Hon blir avmaskad direkt och mycket riktigt har hon väldigt mycket mask. Den 14 maj 2020 föder Smaragd sex ungar, två flickor, två pojkar (troligen) och två av än så länge obestämd kön. I vecka 40 blir Benji kastrerad.