Napoleon
2016-12-22
Illya från Malmö
2017-01-04
Show all

TACK alla ni underbara som stöttat oss under året!

I denna bransch blir man lätt negativ. Vi ser för mycket lidande för att kunna se positivt på framtiden. Det enda vi kan göra är att fortsätta kämpa.

 

Kämpa för de fyrbenta vänner som redan finns i föreningen, och kämpa för de som fortfarande lider där ute.

Det är mycket arbete i en kattförening:

Katterna ska skötas om, och de ska ges vård när de är sjuka……Katthemmet, och de andra ställen där våra katter bor, ska hållas rena, och katthemmet ibland vara öppet för besökare…..Telefonen ska helst vara bemannad varje dag, hela veckan…..Instagram, Facebook och hemsida ska uppdateras…..Ekonomin ska vara iordning och fakturor betalas. …Kattvisningar och adoptioner ska koordineras och tas om hand….Alla ungkatter ska kastreras och idmärkas, och alla övriga vaccineras….etc etc..arbetsuppgifterna tar inte slut

Varenda timme som görs för katterna är viktig och kan inte rangordnas i betydelse.

Likaså är varenda krona som kommer in lika mycket värd! Utan våra följares ekonomiska stöd hade det varit helt omöjligt att hantera det stora antal katter som vi i föreningen har ansvar för.

Därför är vi så outsägligt tacksamma för de pengagåvor som kommer in på våra konton, via swish och bössor, via fadderavgifter, försäljning av kalendrar och annat samt de  donationer som djurvänner ger bort i present till nära och kära som “har allt”.

Vi skulle vilja tacka alla personligen, men det är en omöjlighet. Dels pga tidsbrist och alla anonyma givare, dels pga risken att vi skulle råka glömma någon. Därför tackar vi alltid kollektivt, men vi är mycket medvetna om att det är generösa djurvänner som står bakom varje krona som skänks till oss.

TACK!

Vi önskar alla katter ett lite bättre 2017, och hoppas att vi är många som tillsammans arbetar för att det ska bli så!

 

Här nedan ser ni några av alla de, som inför nästa år önskar sig ett alldeles eget hem!