Astrid
2018-01-09
Juni
2018-01-11

Adopterad den 10 januari

 

 

Januari 2018: Tara, född i augusti 2017,  som är vackert silverfärgad var från början den mest kavata av de två. Tara är en mycket påhittig tjej, som inte räds något. Lite för tuff för sitt eget bästa..därför ska hon definitivt bo som innekatt.

Bakgrund: Plötsligt dyker tre ungar, födda ca v. 31, upp i närheten av en arbetsplats. De har inte synts till tidigare, men bara finns där. Någon mamma syns inte till, men människor runtomkring vet att det finns flera äldre honor där som varje år tvingas föda ungar…Kanske är det en gammal hona som inte orkat längre, kanske har hon förolyckats på annat sätt, men mkt tyder på att ungarna legat hos sin döda mamma, då de själva är alldeles invaderade av fluglarver och i mkt dåligt skick.

Ungarna anländer till föreningen i slutet av augusti. Det tar tre personer åtskilliga timmar i anspråk av badande, och plockande för att befria de små från larverna som håller på att äta upp dem inifrån. Larverna har tagit sin in i alla kroppsöppningar, inte minst i tarmarna. Pojken är värst drabbad, och somnar in ett dygn senare. Hans inre är antagligen totalt söndertrasat.