Lydia
2017-11-07
Ronja
2017-11-13

Född: augusti 2017, Fadder: Marianne Gravlund

Teodor är ständig stödkatt pga. sin nackskada. Röntgen visar även att han har dålig täthet i skelettet och eventuellt en tumör i bisköldkörteln.

Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Teodor är en väldigt social och trevlig kille som älskar att vara nära sin stödmatte. Han följer henne vart han än går och hjälper till med städning och matlagning. Dessutom provsmakar han gärna.

Bakgrund: Mammakatt blir påkörd och dör. Efter några dagar hittas äntligen ungarna, födda ca. vecka 31, 2107. De fångas in och kommer till föreningen i vecka 37. De är alldeles fulla med loppor och får börja med att bada. Sedan får de bo åtskilda tills de garanterat är av med alla sina parasiter. Det är full fart på de fyras gäng. De leker med varandra och blir snabbt vänner med de andra ungarna. De är väldigt sociala och tama och kontaktsökande även med tvåbenta. De är otroligt lika varandra, lite lättare att se skillnad på i verkligheten än på bild.
Teodor skadar sig hösten 2017, antagligen under den vilda lek som försiggår i det ungdomsgäng där han bor. Han har hämtat sig bra, men är fortfarande lite sned i sin nacke. Han har också periodvis haft problem med sina luftvägar.