Klara
2018-06-03
Doris
2018-06-04
Show all

Truls

Född: juni 2018, Fadder: Christina Johansson

Truls bor i katthemmet.

Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt.

Han vill bo: Med minst en annan snäll katt, i ett mycket lugnt hem där det finns förståelse för hans försiktiga personlighet.

Juni 2020: Truls är en riktigt stor och stilig kille. Han är fortfarande rätt försiktig men har börjat komma närmare. Han är rätt nyfiken och tycker om mat och godis. Rätt ofta vill han nu bli klappad också. Då kommer han gärna fram och lägger sig bredvid för att vara nära.

Bakgrund: En mamma och hennes fyra ungar håller till under ett trädäck. Mannen i huset matar och socialiserar dem och lyckas till slut locka in dem i en källare där de är i tryggt förvar. Mammakatt och tre av ungarna låter sig fångas, och blir körda till ett av föreningens stödhem. Den fjärde ungen kommer dagen efter. Till en början är ungarna mycket skygga. Truls blir kastrerad i början av vecka 48, 2018. I vecka 22, 2019 flyttar Truls till katthemmet tillsammans med syster Kajsa. I stödhemmet var Truls nästan helt tam. I november 2019 får Truls tillbringa några dagar i karantänburen på katthemmet. Han är väldigt förkyld och medicineras två gånger om dagen. Som tur är så är Truls väldigt lugn och snäll.