Lurvas
2016-11-05
Livet på katthemmet vecka 45
2016-11-11
Show all

Fler än 25 ungkatter behöver kastreras

Det innebär en stor kostnad för föreningen, men vår policy är att alla, som är mogna för det, är kastrerade innan de flyttar från oss.

 

Många av våra unga katter är fortfarande försiktiga, och en del av dem är riktigt skygga. De behöver därför ett hem där det finns tid och tålamod för att i lugn och ro kunna förstå vad vi tvåbenta är bra till. Där de bor nu, har de fullt upp med att umgås med varandra och tycker därför inte vi människor är speciellt viktiga. Detta blir det naturligtvis ändring på, den dag de får sitt alldeles egna hem.                                                                                                                     Självklart vill alla dessa ungkatter ha kattsällskap i sina framtida hem. Vi adopterar aldrig ut ungkatter som ensamkatter, och inte heller vuxna katter, mer än i speciella fall. Det är alltid katternas behov som styr, vilken typ av hem de får.

Funderar du på en ny medlem i din familj? Tveka inte, utan slå en signal på vår föreningstelefon, tel 0739-477408. Så kommer vi tillsammans fram till vilken individ som skulle passa bäst i just din familj.