Sulan
2020-11-22
Melissas flicka 2, Malou
2020-11-24

Agnes somnar in. Hon har varit krasslig en ganska lång tid och nu orkade inte hennes kropp mer. Både hundar och människor i stödhemmet kommer att sakna henne.

    • Lucky och Smulan blir kastrerade.
    • Rosie besöker veterinären. Hon har varit dålig på sistone, så det tas ett blodprov, tänderna blir kollade och hon får även stärkande medicin.
    • Malou och Madde flyttar till eget gemensamt hem.
    • Vicky blir bokad och får besök i slutet av veckan. Hon blir tingad några timmar efter besöket.
    • Gideon och Vanilj får besök.
    • Typha somnar in. Hon kom till oss som liten kattunge sommaren 2018, tillsammans med syskonen Tyra och Tyko. De var väldigt dåliga och det var så extremt sorgligt att se dem. Vi trodde inte att de skulle klara sig och lilla Tyra gick bort efter bara några veckor. Typha (tillsammans med Tyko) flyttade sedan till ett permanent stödhem i slutet av 2018 och trots en del hälsoproblem levde hon ett bra liv som ett mycket älskat familjemedlem. Så här skriver hennes stödmatte: “Älskade lilla Typha, du är så saknad. Det är så tomt här hemma och flocken saknar sin lilla ängel. Du var inte som andra katter utan du hade knyck på svansen, ryggen och hjärtfel  men den som tror det stoppade dig har fel. En mer levnadsglad kämpe fanns inte och du lät inte någon bråka med dig. Du sprang som vinden och det roligaste du visste var att springa antingen genom hela huset och rakt ut i rastgården. Du kom som skjuten ur en kanon och det hördes när du kom i full galopp. Du älskade att vara nära och att jag masserade din mage. Dina vackra ögon som tittade på en som en klok dam. Du sov med hundarna som lät dig böka dig ner mellan dem. Så många skratt du gav oss och tomheten som infinner sig när du inte är här längre är bedövande. Att en liten katt kan sätta ett sådant stort avtryck hos andra är fantastiskt. Du finns med oss i våra hjärtan alltid och minnet av dig  lever kvar för alltid. Saknad men aldrig glömd. R.I.P. Typha!”
    • Gimli flyttar till eget hem.