Vecka 1
2018-01-03
Vecka 2
2018-01-08

Adopterad den 4 januari

Januari  20178: Wilma, född ca 2012,  är en lugn katt, som är mkt snäll mot människor. Hon är dock bestämd, och vill kela, när det passar henne ( gärna på mornarna och när hon varit ute, då är hon jättekelen).

Hon  tycker om mänskligt sällskap, och vistas gärna i samma rum som matte. Och hon vill gärna ligga med i soffan och mysa. Hon är mkt förtjust i hunden, som hon gärna vistas i närheten av.  Barn är hon inte van vid.

Wilma är en super duktig jägare. Hon håller borta mössen galant.

Wilma bor tillsammans med flera andra katter. Hon trivs bra ihop med en av katterna, och gjorde så även med en katt som har avlidit. Men tillsammans med de andra fungerar hon inte alls. Hon attackerar dem, och situationen börjar bli ohållbar.

Bakgrund: Wilma kom till föreningen som liten unge, 2012. Hon bodde i ett stödhem i två år, tills hon blev adopterad av sin nuvarande matte 2014.  Hon var inte tam när hon kom till sitt nuvarande hem, och hon är fortfarande väldigt försiktig mot besökare och människor hon inte känner. Hennes aviga sida mot de andra katterna börjar dock bli ohållbar. Successivt har det blivit mer och mer jobbigt, både för henne och för de andra.