Månadsfadder


En katt som vi tagit på oss ansvaret för, får stanna i föreningen tills den hittat det “perfekta hemmet”. Vi vet att katterna har det bra hos oss. Den dag de flyttar ska de inte få det sämre. Vissa katter hittar nya hem nästan direkt, men för vissa individer kan det ta lång tid, ibland flera år. En del av våra katter kommer att stanna i föreningen livet ut, antingen som ständig stödkatt, eller i någon av våra TNRM-kolonier.

Detta kostar naturligtvis föreningen stora summor varje månad, för bla mat, sand, kastrering, vaccinering, id-märkning, veterinärvård etc. Detta klarar vi inte utan donationer från privatpersoner, eftersom vi inte får något stöd från myndigheter.


Vill du hjälpa till på ett enkelt och konkret sätt är fadderpengen ett bra alternativ.


För 100:- i månaden är du fadder till en katt som du själv väljer ut här på vår hemsida.

Du mailar till fadder@fhhk.se och meddelar vilken katt du vill vara fadder till (OBS, en katt kan endast ha en fadder, så välj en som inte redan har en fadder). Sen sätter du in 100:- på vårt konto BG 562-1305 för att ditt fadderskap ska träda i kraft.

Ditt namn står då under kattens namn i kattpresentationen.Kattens bild och presentation uppdateras regelbundet.

När din fadderkatt blivit tingad, eller har flyttat, får du självfallet information om detta och har då möjlighet att välja en ny katt.

Naturligtvis avbryter du ditt fadderskap när du själv vill. Meddela oss detta i så fall så vi kan låta någon annan komma till.

Man kan också, om man tycker det är enklare, betala för en längre period på samma gång. Vi noterar då hur många månader din donerade summa räcker till.


Tack för ditt stöd!