Oskar Missemojen

Oskar  bor i katthemmet.


Han vill bo: I ett hem utan andra katter och med mycket kel och gos och även bus. Han behöver tillgång till utevistelse för att må riktigt bra.


Juni 2023: Oskar är en tam och trevlig kille. Han älskar att kela och är mycket social med oss människor (och gillar barn). Han vill gärna ha vår uppmärksamhet hela tiden. Han kan även vara rätt busig. Han gillar inte riktigt de andra katterna och vill inte ha någon närkontakt med dem. Han bråkar dock inte, förutsatt att de andra håller lite avstånd. Kommer de för nära då visar han tydligt att han inte tycker om dem.


Bakgrund: Oskar adopterades från oss 2014 (han hette då Bosse) och levde som en kung i sitt hem. När matte och husse flyttade från hus till lägenhet och han inte längre kunde gå ut, började han vantrivas. Matte och husse försökte allt för att göra Oskar glad, dock tyvärr fungerade inget. I vecka 30, 2022 flyttar Oskar till katthemmet. I vecka 40, 2022 får Oskar en tand utdragen och det tas även ett blodprov. Hans värden är inte jättebra så vi börjar med medicinering mot FIP. Medicinen fungerar bra och han är helt frisk igen efteråt.