Filippa

Filippa bor i stödhem och kommer att stanna i föreningen som ständig stödkatt då hon behöver lregelbunden veterinärvård. 


Filippa är social och mycket nyfiken på stödmatte. Hon är fortfarande mycket försiktig men "tassleker" gärna med stödmattes hand (utan klor). Ibland får man klappa henne och det har hänt att hon hoppat upp i stödmattes säng. Hon är en ganska bestämd kattdam och vet vad hon vill. Filippa trivs bra med de andra katterna i hemmet.


Bakgrund: Fabian, Flavia och Filippa föds på en gård, där bonden inte vill ha varken honor eller kattungar. Däremot tycker han det är en bra idè att låta sin okastrerade hane föröka sig...så det blir ännu fler ungar...Filippa, född vecka 29, 2017,anländer till föreningen i vecka 45, tillsammans med sin bror. Då är hon inte alls tam, utan helt ohanterlig. Veckan därpå anländer systrarna Flavia och Fiffi till föreningen.I februari 2018 är Filippa fortfarande inte ett dugg tam. Hon flyttar därför med Fridolf, som blir ständig stödkatt, till ett annat stödhem med färre katter.