Indra

Indra bor i stödhem med flera andra katter.


Augusti 2023: På grund av sin skygga personlighet beslutas att Indra ska få vara ständig stödkatt i sitt stödhem. Detta för att hon inte ska behöva flytta fler gånger


Maj 2023:Indra med sina vackra lysande ögon är fortfarande inte tam. Hon är dock inte lika rädd som i början då hon inte längre fräser så fort man tittar på henne. Hon vågar också vara nere på golvet när vi är på plats. Innan dess ville hon bara sova uppe på avsatsen, speciellt när det fanns människor i rummet. Indra är en mycket busig katt och leker gärna med några av de andra katterna. Hon älskar dessutom att jaga bollar och leksaksmöss.


Bakgrund: Indra söker sig till en man där hon och hennes ungar får mat.Indra kommer till föreningen i vecka 48, 2017, några dagar efter sina barn Iris och Isak. Då de små är tillräckligt stora för att klara sig utan sin mamma, kommer de till olika stödhem. Indra flyttar till eget hem i november 2018 men kommer tillbaka efter bara två veckor då dottern i familjen visar sig vara svårt allergisk enligt familjen. I vecka 27, 2022 flyttar Indra från katthemmet till ett stödhem.