Linda

Linda bor i katthemmet.


Pga. hennes ålder och eftersom hon bott oss hos sedan hon var 6 månader gammal, är Linda nu ständig stödkatt och kommer att bo hos oss resten av sitt liv.


Linda trivs i katthemmet. Hon kommer bra överens med de andra katterna och är rätt social med dem. Hennes bästa kompisar är Lillan och Agnes. Linda är tam med oss och njuter av att bli klappad. Hon kan vara rätt busig ibland också, särskilt när laserpekaren är igång eller om man har fjädrar. Linda gillar blötmat och godis och blir väldigt glad när man t.ex. bjuder på skinka eller lite fisk. Hon är helt enkelt en mycket trevlig och sympatisk katt.


Bakgrund:Lindas mamma matades av en äldre dam som flyttade ifrån katterna. Grannen tog sig an de övergivna individerna och fick dem kastrerade. En hona gick dock inte i fällan, utan hon hann föda en kull ungar, innan hon blev kastrerad. Linda och Ingrid (som också funnits i föreningen) kommer från denna kull. Hon bor i ett stödhem de första åren. I vecka 37, 2018 flyttar Linda till katthemmet. I vecka 42, 2019 får Linda alla sina tänder utdragna. I februari 2021 bestämmer vi att Linda blir ständig stödkatt. Hon har nu bott hos oss i över 8 år, så vi vågar helt enkelt inte flytta på henne igen. Hon trivs väldigt bra på katthemmet så vi vill inte riskera att hon blir sjuk av en flytt.