Raven

Raven bor i stödhem med flera andra katter.


I augusti 2019 bestäms det att Raven blir ständig stödkatt i föreningen. Han gör väldigt mycket nytta när det kommer nya, lite blygare katter till stödhemmet.


Raven är en pigg, glad och oerhört snäll kattpojke. Han busar och myser med stödmatte och de andra katterna i hemmet. Bäst trivs han med stödkatten Dacke och blyga Simba. Han är inte det minsta handikappad av att bara ha ett öga. Om något så gör det honom ännu charmigare. Raven är en för sin ålder väldigt klok katt. Han tar gärna hand om katter som inte haft det så lätt, som t.ex. små kattungar eller Simba som haft det väldigt tufft innan han kom till föreningen.


Bakgrund: Odin och Raven kommer från en gård i Tjörnarp. De anländer till föreningen i slutet av vecka 49 och flyttar till ett av våra stödhem. Ravens ena öga är infekterat och verkar vara bortom all räddning. Han är dock i rätt bra skick annars. I vecka 5 blir ögat bortopererat och Raven är nu enögd men mår mycket mycket bättre än innan operationen. I vecka 15 blir Raven kastrerad.